fredag 26 augusti 2022

thank you for loving me.

Tiden rusar och vi med den. Sommaren är snart slut, min första som mamma och min dotters första i livet. Nästa vecka fyller jag 38, och snart är hon åtta månader. Jag älskar henne mer än något annat, mer än jag någonsin kunnat föreställa mig.

Och på tal om älskar. I lördags gifte jag mig med mannen som gett mig allt jag någonsin velat ha. Vår saga kanske inte får ett lyckligt slut, men jag känner mig lycklig. Till slut.

PS. Om några veckor kommer jag stänga ner och låsa bloggen. Kanske väcks den till liv igen, men jag tror inte det. Så jag vill tacka för all kärlek och all pepp jag fått. Tack för allt.

11 kommentarer:

 1. Så himla fint! Är så glad för din skull! ❤️

  SvaraRadera
 2. Men wow så fint! Jag önskar dig all lycka till nu i fortsättningen av livet med din dotter och din man! <3

  SvaraRadera
 3. ❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 4. Lycklig för din skull ❤️

  SvaraRadera
 5. Jag saknar dina inlagt, men har såklart full förståelse för att livet har ett annat fokus än att blogga nu. Önskar dig all lycka! Tack för att vi fått följa dig. Grattis till kärleken; både mannen och dottern!

  SvaraRadera
 6. Så fint, blir så glad för din skull.:) Grattis till allt! Förstår såklart att bloggen inte längre fyller samma funktion i ditt liv, även om jag kommer att sakna dig och dina inlägg! Har varit fint att få följa din resa och så glad att du fick allt du längtade efter till slut. Kram<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är inte inloggad så står som Anonym, men är 'M'.:)

   Radera
 7. Tack för att vi fått följa dig <3

  SvaraRadera
 8. Stort grattis! Här är en till som gift sig 2022 och nu räknar dagarna tills jag ska iväg på en fyra månaders bröllopsresa :)

  Är så glad för din skull och tack för att du så generöst delat med dig till oss. All lycka framöver ❤️

  SvaraRadera
 9. Det har varit så fint att få följa dig här. Hela vägen till ditt lyckliga slut. Det vet du att jag tycker. Tack för det! <3

  SvaraRadera