torsdag 24 juni 2021

I waited for you, all the way through, all the way down the line.

I slutet av maj hämtar vi hem en gul labradorvalp som fått namnet Inez. Nu är vi tre i vår lilla familj, eller ja egentligen fyra för det finns en artonårig gammal katt också. Det känns verkligen som att vi är en familj. Inez är den sötaste jag sett, och var man än går med henne blir man stoppad och får glada tillrop. Det är något särskilt med hund, kanske ännu mer speciellt i en småstad där det känns mycket lättare att prata med främlingar. Jag känner mig mer hemma där än i min egen stad, jag har pratat med fler människor där än här och då har jag ändå bott här i nio år. Det är annorlunda, mer genuint, mindre avstånd på nåt sätt. Jag älskar det. Jag älskar att vakna i en tyst lägenhet på en tyst gata ett stenkast från havet. Jag älskar frukost på balkongen med utsikt över hamnen, älskar att se segelbåtarna komma och åka. Jag har saknat att bo vid havet ända sen jag bodde i England. Här är det något alldeles extra för det är lugnt. Lugnt och tyst och precis så som jag vill ha det.

Vi har det så himla bra tillsammans. Vi pratar på ett sätt som jag aldrig varit med om tidigare. Vi har en kontakt och en närhet som inte bara är fysisk utan även emotionell. Vi ser varandra. Vi hör varandra. Vi förstår varandra, även om vi ibland inte förstår varandra alls. Vi vill varandra väl, vi tar hand om varandra. Vi vill vara tillsammans, vill vara vi. Och även om det bara gått tre månader så känns det som tre år, men på ett bra sätt. På ett tryggt och bekvämt sätt, utan att det blir tråkigt. Vi skrattar, vi gråter, vi hoppas, vi tror. Allt gör vi tillsammans.

Vår lilla familj. Två människor och två djur. Och om allt går som det ska blir vi i början på 2022 fem i vår lilla familj. Jag som aldrig trodde att det skulle bli min tur.

30 kommentarer:

C sa...

Men vad fint! Grattis till allt! ❤️

Kristina sa...

Men guuuud, GRATTIS!

minahistorier sa...

Grattis igen <3 <3

M sa...

Härliga nyheter <3

Annika sa...

Åh vad glad jag blir av att läsa detta!! All lycka till er!

Anonym sa...

Alltså! Så underbara nyheter😍

Anonym sa...

Kul det kommer bli när smekmånadsfasen är över och du får leva ett varannan vecka-liv… men lycka till

Emma sa...

Jag brukar aldrig kommentera här, men den magsura anonyma här ovan fick mig att ta steget. Där har vi någon som inte har lärt sig att man kan vara tyst om man inte har något trevligt att säga. Grattis till allt det nya, det låter himla fint!

M sa...

Fick tårar i ögonen av det här.:) Så fint. Så glad för din skull!!! Håller tummarna för att ni blir fler i familjen. Förstår om du inte kommer att vara här så mycket längre, men snälla uppdatera oss ibland. Har läst din blogg så länge nu att du känns som en vän. Kram

(Anonym - dra någon annanstans och sura. Kul liv du måste leva som känner att du måste trycka ner någon som är lycklig.:-))

Anonym sa...

Enormt grattis, kära du!!
Du är så värd allt detta!!
Och du ovan med bittra kommentaren-How dare you?
Fattar inte hur någon kan skriva något sådant.
Måste må hemskt dåligt..

Caroline sa...

What!? Så himla kul! Men är det alltså ert barn ”the natural way” eller? Håller tummarna oavsett! ☺️

Matilda sa...

ÅH LIVET!!! ❤

Linn sa...

Det här är så fint att läsa! Stort grattis till er allihop!

Amanda sa...

Får rysningar, så otroligt fint. All lycka till dig och er! ❤️

Anonym sa...

Hurra!!! För allt

Tove sa...

STORT GRATTIS! Vilken fantastiskt underbar uppdatering. Vi som har undrat så kunde inte bli mer glatt överraskade. Grattis igen!

Anonym sa...

Men WOW! Gråter glädjetårar här, stort grattis ❤️

Matilda sa...

Blir SÅ glad att läsa detta! Grattis och lycka till!

Ullis sa...

S!! Ååååh vad roligt, jag blev helt varm av att läsa detta. Som fellow dagboksskrivare misstänkte jag att läget antingen var väldigt bra eller väldigt dåligt - det brukar vara svårt att skriva då... ;) Men hoppades så innerligt att det skulle va det förstnämnda såklart! Stort grattis!

Elisabeth sa...

Ååå,underbart! Jag är så glad för er skull och som någon ovanför skrivit, håll oss uppdaterade då o då, vi är nog många som följt dig länge och har hoppats med dig.. Kram <3

LoHe sa...

Men ÅH GRATTIS!
Bästa, bästa på länge!
(att man kan bli så glad för någon man inte känner!)

Lina sa...

Men gud, så fint!! Grattis, grattis, grattis! Du är SÅ värd det! <3

Pauline Down Under sa...

Herregud, har sitter jag och nastan ger upp hoppet om en uppdatering och slutar just kolla in dagligen och da - BAM!
Stort grattis och haller tummarna for att allt gar vagen.

Smurfenlina sa...

Men WOW!! Livet <3

Dalkulla4ever sa...

Anonym som skrev elakt 24/6 14:10
Såå patetiskt och elakt!
Vem i hela världen är du att döma hennes val av liv!
Brukar inte skriva , men detta är så långt över gränsen.
Har man inget snällt att säga så kan man hålla sin lilla bittra trut stängd Karen!
Du måste vara hemskt olycklig som skriver så dumt! Hoppas du mår bättre snart!

Jag har läst din blogg länge och anser att du kan välja hur du vill leva ditt liv alldeles själv
Länge leve kärleken 🤗🤗🤗

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom/sjukdom
4) Äktenskapsförtrollningar
5) Graviditet
6) Uppbrottsspells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Tove sa...

Hej S! Jag kikar in här då och då och undrar hur det går. Jag bryr mig fast jag inte känner dig mer än genom det du skriver här. Jag hoppas att allt går bra och ja, det hade varit otroligt fint med en liten uppdatering - fast bara om du vill och orkar såklart! :)

M sa...

Undrar också hur det går och hoppas (igen:)) att tystnaden beror på att allt är bra. Hoppas att du vill uppdatera trots idiotiska kommentarer från vissa bittra människor! Kram <3

Tove sa...

Hur går det? Hur går det? Hur går det? undrar jag. Skriv något snart, om du vill!

M sa...

Tänkte precis skriva samma som Tove.:) Hoppas allt är bra.<3