måndag 19 april 2021

jag har sprungit i ett liv nu, jag sprang för att stå still.

Det finns ett vi nu. Han och jag är vi. Det känns så naturligt, så enkelt, så rätt. Jag läser era kommentarer, tänker att jag förstår att vissa av er tycker att jag är kär i kärleken och att det kvittar vem personer är, för ni läser ju bara det som står här. Ni har inte hela berättelsen, får bara valda delar, topparna och dalarna. Inte allt det där mellanmjölkiga som pågår under tiden, det som kallas livet. Och i det livet händer det ju ibland saker vi inte kan planera för. saker vi inte räknar med ska hända och sånt vi inte letar efter. Jag letade inte när han kom. Jag hade bestämt mig för att vara själv. Men livet ville annat. Och jag är glad för att jag valde att ta hans hand istället för att stänga dörren, för då hade jag kanske gått miste om allt det här.

I honom har jag hittat ett lugn jag inte varit med om tidigare. I hans famn känner jag mig trygg på ett helt annat sätt än tidigare. När hans ögon låser fast mina så är det på ett helt annat sätt. Hans läppar mot mina känns som inget annat, hans hand i min likaså. Det känns fint och härligt och underbart samtidigt som det känns lugnt och tryggt och harmoniskt. Att vara vänner först, att känna varandra utan och innan, kanske är det receptet? Jag vet i alla fall att han känner precis likadant som jag, och jag ser så mycket fram emot en sommar med honom.

16 kommentarer:

Lala sa...

Åh så fint❤️

Tove sa...

Så himla fint, du! Jag hoppas att ni verkligen tar vara på det här nu och inte låter några tvivel komma in och förstöra. Det är väl så att relationer går upp och ner och låt den göra det, men ge inte upp varandra för lätt. Det är mitt lilla råd... Och kanske ja, bara satsa på honom och er? Han kanske blir pappa till ditt barn en dag, vem vet? Lycka till!

tidkommer sa...

Jag blir så himla glad över att läsa det här! Underbart S! ❤️

minahistorier sa...

så fint! ta vara på det ni har, det låter härligt <3

M sa...

Så fint. <3 Glad för din skull.:)

Lisa sa...

Yeay! Äntligen! Vi bloggläsare SA ju att du skulle hitta rätt och hitta din person! VI SA JU DET!! Åh så roligt! Stort, stort grattis!

Anonym sa...

så härligt att läsa <3 /från en gammal kompis

Michelle Anders sa...

Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

M sa...

Hoppas tystnaden härinne beror på att allt går fint.:) Kram

Anonym sa...

Ja nu saknar vi dig och updates från hur allt går. 🙂
Jag är härinne minst en gång om dagen... 😂

Smurfenlina sa...

Precis så ! :D

Anonym sa...

Hoppas allt är bra med dig&livet, och hoppas vidare på att höra ifrån dig snart igen./en anonym läsare

Tove sa...

Även jag hoppas att allt är bra! Skriv gärna något snart :)

Anonym sa...

Jag hoppas också att allt är väl med dig. Vi saknar din röst härinne så vore roligt att få veta hur allt går.
/Carina

Amanda sa...

Haha inte bara jag som kikar in och hoppas på uppdatering alltså. Hoppas så att du njuter av sommaren med nya kärleken S! ❤️

Mikaela sa...

Jag tittar också in här regelbundet och ser fram emot uppdatering. Hoppas att allt är bra.